Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına neden olacaktır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında strüktürda kâin insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi kucakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece dobra ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel artışını getirmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yerının sarih olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; süflida kâin Garaj adına iniş yürekin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından etki alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim Yangın Kapısı verdikleri bilinmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page